Voorbereiding op de Ekiden

 Mijn rug voelt af en toe net als de bekende gordiaanse knoop. Vol met spierknopen en volledig vast. Aangezien ik net jarig ben geweest vond ik dat ik mezelf wel een sport massage cadeau mag doen.

Onder andere in voorbereiding op de Ekiden, een estafette marathon die ik samen een team van FOK! ga lopen, is het gewoon verstandig als ik m’n spieren even flink onder handen laat nemen door een sport masseuse. Komende maandag om kwart over negen kan ik terecht en ik ben enorm benieuwd wat het me gaat brengen. Volgens de masseuse die ik aan de telefoon had zou één enkele massage me al flink verlichting moeten kunnen brengen: ze herkende veel van de klachten die ik m’n mail had beschreven.

Vanavond ga ik m’n nieuwe saucony’s inlopen, ik ben enorm benieuwd naar het verschil met m’n mizuno’s, die ik natuurlijk al heerlijk heb ingelopen en waar ik heerlijk op kan rennen. Keep you posted ;)

Laat een reactie achter