Project Vitaminima

Het is een poosje geleden, maar vanaf nu wil ik toch weer regelmatig gaan bloggen, en jullie op de hoogte houden van wat ik zoal meemaak. Vanaf nu zal dat voornamelijk gaan over tuinieren!

Vanmiddag stond ik namelijk met Geert en Michael bij ATV de Meerweg. Hoewel het in niets leek op de volkstuin die mijn vader vroeger had, en waar ik als kind/puber ronddoolde, hoefde ik m’n ogen maar te sluiten om de sfeer van toen op te roepen. Elke stap die ik zette was er een in m’n jeugd en haalde wel een herinnering omhoog. DSC_0390 DSC_0396

Ik ben samen met de kinderen uitgekozen om mee te doen met project Vitaminima, waarbij ik een jaar lang gratis mijn eigen groente en fruit mag verbouwen op een stukje moestuin. Heerlijk vooruitzicht, en ik kijk er echt naar uit om de kinderen te laten zien dat groente niet in een bak in de winkel groeit, maar buiten op een stuk grond. Ik ben nu al enthousiast genoeg om, als dit project afgelopen is, gewoon door te gaan.

En verder lijkt het me na 25 jaar gelukt te zijn om te stoppen met roken. Dankzij zensations, een e-smoker. Sinds afgelopen woensdag rookvrij, nu alleen nog nicotinevrij ;)

Laat een reactie achter