One bridge too far … of toch niet? – update –

Toen ik begon met rennen, na m’n warming-up, voelde het redelijk qua weer. Niet te warm en zeker ook niet koud, het enige nadeel was dat ik tot ik omkeerde in Spijkenisse, wind tegen had. Ik had op de brug nog best wel even last van m’n hoogtevrees, maar goed ik heb het overleefd …

effectief heb ik tien km gerend, maar toen ik thuiskwam zei m’n garmin doe het zelf maar. Aangezien ik endomondo ook had aanstaan vanwege de live tracking, heb ik alsnog mijn run kunnen importeren!.

 

-update-

Na wat hulp van een vriendin op FOK! die wat had zitten googlen m’n Garmin weer aan de praat gekregen. Allerlei combinaties gepobreerd om hem te kunnen resetten en ineens *pling* kreeg ik weer beeld!

Hieronder dus ook nog even de run van Garmin zelf.

Laat een reactie achter