Goede voornemens 2015

Iedereen heeft ze, bewust of onbewust. Sommige mensen stellen bewust een doel om in het nieuwe jaar te behalen, anderen nemen zich gewoon voor om iets te doen/willen/laten en doen dat zonder het aan de grote klok te hangen. Ook ik heb wel een aantal goede voornemens voor het komende jaar, zoals me intensiever met mijn studie bezig te houden bijvoorbeeld. Of om me minder druk te maken om bepaalde dingen. Ook staat consequenter en rustiger worden op mijn lijstje. Of praktische zaken .. zoals mijn kelder opruimen (en opgeruimd houden!). Ik wil weer gaan hardlopen als ik bevallen ben. Ik wil vaker gaan bloggen. Ik wil vaker een film kijken languit op de bank ‘s avonds, ik wil geld besparen op bv elektriciteit, verwarming en water. Ik wil afval wat vaker scheiden. Ik wil m’n haar laten groeien, ik wil zoveel. Terwijl ik aan het typen ben groeit de lijst met goede voornemens. Tijd om ze op een rijtje te gaan zetten in Evernote en aan het eind van het jaar de balans opmaken en kijken wat ik behaald heb. Morgen ga ik dat lijstje in orde maken. Nu eerst film kijken ;) (tenslotte heb ik al een goede opzet hier op m’n blog toch?? :P )

Goede-voornemens

Laat een reactie achter